Susține-mă

Susține-mi tolba plină de povești!

 

De ce să mă susții?

 

Pentru că sunt probabiul una din puținele nebune pe care le cunoști care e pe drumuri de patru ani, a dezvoltat o toleranță imensă la lume și se aventurează în cele mai ciudate aventuri. Pentru că îți place să citești bazaconiile și aberațiile mele și vrei să am energie pentru mai mult autostop, dormit la cort și urcat munți de care nu a auzit nici naiba. Pentru că încă mai crezi în vise, în libertate, în aventură și vrei să fii unul din puținii oameni care în loc să le înăbușe în frici, le ajută să înflorească.

 

E necesar să donezi o sumă fixă?

Nu, poți dona cât vrei.

 

Ce voi face cu donația ta?

Voi încerca să public un junal de călătorie, în care am adunat povești din cei patru ani petrecuți pe drumurile Asiei, în care am cunoscut oameni deosebiți, am stat în munți, în jungle, pe plaje, la cort, în casele oamenilor, în case părăsite, sub cerul liber, la pensiuni și homestayuri.

M-am schimbat incredibil de mult de când călătoresc și vreau să scriu despre toate etapele prin care trece un om când intră în contact cu necunoscutul și intră în adâncimile ființei sale pe termen lung.

În toți anii aștia mi-am inventat cele mai trăsnite joburi care să îmi permită să călătoresc și acum sunt într-o perioadă în care am nevoie să mă retrag și să mă focusez pe scris.

Să nu mă sălbăticesc de tot în perioada asta, încerc să echilibrez scrisul cu urcatul munților, așa că mi-am propus să urc pe Kang Yatze, munte care pentru mine ar fi al doilea de peste 6000 m pe care ajung. Pentru prima data în viață am început să mă antrenez zilnic să îmi cresc rezistența și sunt entuziastă de noul proiect, pentru care voi avea însă nevoie de echipament, un partener de expediție, permise și buget pentru cheltuieli.

Dacă ești una din persoanele care se simt inspirate de aventurile mele și vor să mă susțină să pot scrie mai departe, poți ajuta concret și practic, printr-o donație, în schimbul căreia vei primi vederi, povești sau scrisori. Mulțumesc!

 

Cum mă poți susține:

Abonamente

 

O carte poștală pe lună- 10 euro/ lună

 

O carte poștală pe săptămână, timp de o lună -40 euro/lună

 

O poveste pe lună- 50 euro/lună

 

Carte poștală + poveste+ scrisoare personalizata/ lună- 100 euro/ lună

 

Precomandă carte- 70 euro

 

Zile de meditație- 50 euro

O zi de meditație este o zi în care scriu despre lecțiile învățate în călătorii, în lungile zile în care eram singură pe drum, în munți sau în junglă.

 

Kilometri pe motocicletă. Iarna trecută am făcut 3000 km pe motocicletă, până în Sudul Indiei. A fost o experiență intensă, despre care am scris în jurnalul personal și pe care vreau să o împărtășesc cu voi, dar într-un mod mai intim, prin scrisori scrise de mână și trimise prin poștă. Un km= 1 euro. Dacă vrei să citești ce am simțit, cum am făcut cei 3000 km fără permis de motor și de ce, donează cât crezi de cuviință și vei primi răspunsul prin poștă.

 

Modalități de plată:

Simina Elena Cernat

RON account: RO33INGB0000999902153814

USD account:

RO26INGB0000999907234897

 

După efectuarea donației, te rog să îmi trimiti un email la adresa cernat.simina@gmail.com, în care să menționezi suma donată, adresa cu cod poștal și abonamentul pentru care ai optat.

Mulțumesc!